Niskogradnja AS-Invest - O Kompaniji

Niskogradnja AS-Invest doo Beograd je preduzeće koje je počelo sa radom 2015.godine. Osnovna delatnost naše firme je izgradnja stambenih objekata za komercijalnu prodaju, te smo od našeg nastanka do danas izgradili više stambenih objekata i kompleksa.

Fokus našeg poslovanja primarno je usmeren na kvalitetnu gradnju, optimalne rokove i maksimalnu efikasnost u svim fazama realizacije projekta.

Uz stalni napredak na polju izgradnje, profesionalnim pristupom i posvećenošću zaposlenih obezbedjujemo sigurnost i zadovoljstvo svih naših klijenata. Stojimo Vam na raspolaganju, Vaš AS-Invest d.o.o.Beograd.

Kancelarija AS Invest u Beogradu

Sa izgradnjom stambenih objekata počeli smo 2015.godine, te smo nakon godinu dana završili prvi stambeni objekat.

Nakon toga gotovo svake godine gradili smo po jedan stambeni objekat i na svakom narednom projektu težili da usavršimo naše poslovanje u cilju zadovoljenja potreba kupaca. U narednom periodu u planu je izgradnja još 3 stambena objekta na dve lokacije u Beogradu.

Bonitetna ocena A

Kompanija Niskogradnja AS Invest dobitnik je sertifikata bonitetna ocena A od strane bonitetne kuće Companies Reputation

Sertifikat dodeljuje se samo kompanijama koje su u prethodnoj godini imale dobre poslovne rezultate na osnovu završenih finansijskih izveštaja i prošli analizu likvidnosti